6 tips til at holde korte personale møder

Her er hvordan man holder en kort og effektiv personalemøde.
1) i almindelighed. Holde dem kort. De fleste personalemøder skal vare mindre end en time. Du ønsker dine medarbejdere til at bruge deres tid på at arbejde på ting, som tjener penge for din virksomhed, ikke sidde i møder. Holde dem positivt. Negative møder indeholder fornærmelser, latterliggørelse og angreb. Disse aktiviteter oprette forsigtighed og vrede, som altid koster din virksomhed penge. Holde dem interaktivt. Dine medarbejdere består af intelligente mennesker. Sætte dem til at arbejde i din møder for at fremme effektiviteten af din organisation.
2) dele nyheder. Give medlemmer af din gruppe et minut til betænkningen om fremskridt på deres ansvarsområde. Du vil finde, at det resulterer i prik punkt rapporter af væsentlige oplysninger. Det forhindrer også folk fra filosoferen, forklare, begrunde, kritisere og engagere sig i andre uproduktive aktiviteter. Planlægge en tid budget: 8 til 10 minutter.
3) lære noget. Invitere en gæst ekspert til at give en 10 minutters præsentation på nogle færdighed eller teknologi, der gavner din gruppe. Fortælle eksperten at du ønsker en logisk forklaring af praktiske ideer. Du kan også bede medlemmer af din gruppe at tage vender levere kort tutorials om emner, der gavner de andre. Planlægge en tid budget: 10 til 15 minutter.
4) praksis færdigheder. Oprette team læringsaktiviteter, at skærpe eller undervise færdigheder behov i din virksomhed. For eksempel, du kunne rolle spille jobfærdigheder (især nyttigt for salgsteams), løse gåder (nyttigt for højteknologisk grupper), eller tage quizzer (nyttigt for alle). Bede gruppemedlemmer at skiftes til at bringe en aktivitet, der gennemgår eller lærer en værdifuld færdighed. Følg denne aktivitet med et kort resumé af centrale ideer. Så spørg gruppemedlemmer til at give en 15 anden rapport om, hvordan disse ideer kan blive anvendt for at forbedre deres arbejde. Planlægge en tid budget: 10 til 20 minutter.
5) løse problemer. Give hvert medlem et minut til at beskrive en udfordring, som hindrer arbejdet på et igangværende projekt og derefter lade alle foreslå løsninger. Forslag skal være kort og fri for selvstændig aggrandizing forklaringer eller motiverende prædikener. Denne proces kræver også en positiv og støttende miljø til at lykkes. Hvis dette er brugt til at latterliggøre, fornærmelse eller kritisere enkelt, vil så folk være tilbageholdende med at afsløre problemer, der kræver opmærksomhed. Planlægge en tid budget: 3 til 6 minutter pr. person.
6) bruge en mægler. Facilitator vil hjælpe dig med at gennemføre møder hvor resultaterne noget. På den måde, du kan deltage, snarere end bruge din tid på at styre mødet. En god facilitator vil vide gruppe beslutningsprocesserne, at flytte dit møde mod resultater alle støtter.

super-admin