Betydningen af et Stop Loss

Når du forstår de grundlæggende principper for teknisk analyse, har du allerede fået nogle viden, som vil hjælpe dig at handle godt.
Teknisk analyse er vigtig, men hvad er endnu mere vigtigt er noget, vi kalder penge forvaltning. For at handle godt, bør du have et sæt af regler, som du vil følge konsekvent.
Den vigtigste ting, som du vil lære at blive en succesrig erhvervsdrivende, er at tage et tab.
Hvis du har modet til at tage et tab, har du altid penge i dit driftsregnskab. Blot fordi du er villig til at sælge aktier med et lille tab, du vil være i stand til at opnå en fortjeneste med kun 4 gode handler ud af 10.
At tage et tab er indrømme at du tog fejl. Erhvervsdrivende, der holder ignorerer de negative signaler for markedet og nægter at tage et tab, kunne miste en meget stor del af deres Driftscapital. Hvis en bestand Tendensvisning lavere, vil en tur nordpå ikke ske, let. Men de fleste af investorerne kan ikke lide at indrømme at de har lavet en dårlig beslutning og fortsat holde den tabende lager.
Handel med aktier spekulere og så det er umuligt at være rigtigt hele tiden! Før du træde i spillets handel, skal du forstå, hvad du gør. Lad os sammenligne det med ejeren af en shop: køb af nye produkter er altid en risiko, du aldrig vide, hvis de vil sælge godt. Butiksejeren vil kun prøve nye produkter, hvis hans virksomhed har råd til det, selv om han vil gøre flere forkerte beslutninger i en række.
Handlende i bestande er ligesom butiksejere. Vi er i færd med handel. Som erhvervsdrivende skal beslutte, hvor mange penge han har råd til at miste. Lad os se på de rå tal:
-Hvis du mister 10% på en handel, du skal vinde 11% på den næste handel for at have din kapital tilbage;
-Hvis du mister 15%, du skal vinde 18% på den næste handel for at have din kapital tilbage;
-Hvis du mister 25%, du skal vinde 33% på den næste handel for at have din kapital tilbage;
-Hvis du mister 35%, du skal vinde 55% på den næste handel for at have din kapital tilbage;
-Hvis du mister 50%, du skal vinde 100% på den næste handel for at have din kapital tilbage;
Du kan kun begynde at tjene penge, hvis du forstår de enorme risici, der er forbundet med ikke at tage et tab på tid.

super-admin