Dårlig kredit realkreditlån-hvordan at få godkendt

Persistens er nøglen arbejder hen imod at få godkendt til en dårlig kredit realkreditlån. Der er mange faktorer, som du, som en låntager har kontrol over, kan hjælpe dig med at få godkendt hurtigere og nemmere. Der er retningslinjer, som de fleste sub prime långivere gå af, hvis du kender dem, kan hjælpe dig med at flytte gennem processen uden at blive stukket, ude af stand til at få finansiering.
Hvis du har en konkurs eller afskærmning, selvom de er de seneste, fortvivl ikke. Mange subprime eller bad credit realkreditinstitutterne har hvad der kaldes, retningslinjer for konkurs eller afskærmning krydderier. Det betyder, at de har en angives beløbet af tid, der skal gå fra tidspunktet for en konkurs eller afskærmning før de vil yde lån til en låntager. Denne gang er normalt 2-3 år, men mange subprime långivere har ingen krydderier tid, hvilket betyder, hvis din kredit score er over et vist punkt, du kunne få godkendt dagen efter din konkurs decharge. Andre subprime långivere har konkurs eller afskærmning krydderier på 6 måneder eller et år. Den største faktor her bliver din kredit score.
Subprime eller bad credit realkreditinstitutterne vil se nærmere på din kredit score. For at få 100% finansiering med dårlig kredit, vil långivere normalt skal se du har en kredit score på mindst 600 eller højere. Der er en hel del ting du kan gøre for at hæve din kredit score for at være over denne 600 mark. Her er et par forslag:
1. Tjek din kredit rapport for unøjagtigheder. Kontroller, at alle konti i konkurser og tvangsauktioner rapporterer nøjagtigt. Hvis de dukker op som en åben samling eller ulønnet konto, charge-off eller noget andet, kunne dette unødigt såre din kredit score. Det vil ligne en anden, separat kredit plet i stedet for bare én. Sørg for, at konkurser og tvangsauktioner rapporterer nøjagtigt. Gøre sikker på konti, der er betalt ud, vise sig som bliver betalt, eller konti, der er lukket, dukke op som at blive lukket. 2. pay-off enhver lille samling konti eller forfaldne konti, du kan. Hver konto, som du betale vil bidrage til at øge din score. Når du har gjort dette, får et brev med besked om, at kontoen, der er betalt ud og tale med din långiver. De fleste långivere har programmer, hvor de kan, for et $75 gebyr pr. vare, fremlægge bevis for kredit-bureauer, en konto der er betalt ud og har din kredit og kredit score korrekt justeret inden for en dag eller to. Dette program kaldes nogle gange en “wrap det op” service. Hvis du er i en travlt med at få finansieret, kan dette være det værd for dig. 3. betale ned åbne kreditlinje saldi. Hvis du kan endda betale ned saldi på enhver åben kreditlinjer, vil dette øge din kredit score. Din kredit score er sænket når kreditlinjer er maxed ud. Du kan gøre god brug af dine penge ved at betale ned kreditkort saldi til at øge din score.
Når du har brugt nogle af disse teknikker til at øge din kredit score, være vedholdende om at kontakte og anvende med mange forskellige bad credit realkreditinstitutterne. Mange dårlig kredit lån realkreditmæglere hævder, at hvis de ikke kan gøre lånet, så ingen kan. Det er simpelthen ikke sandt. Alle realkreditlån lån mæglere har forbindelser med mange forskellige långivere og låneprogrammer. Hvad kan være umuligt med en, kan være meget muligt med en anden mægler. Hvis din score er omkring 600 eller lidt højere, vil du sandsynligvis have en forudbetaling straf. Stort set alle dårlige kredit realkreditlån vil komme med en forudbetaling straf. Tale med din långiver oplysninger om forudbetaling straf. Finde ud af, hvor lang straffen vil vare og præcis hvor mange penge straffen er. Hvor meget er fine for forudbetaling på lånet? Dette er en vigtig faktor til at overveje, når man sammenligner långivere.
At få en godkendt for en dårlig kredit realkreditlån være vedholdende, arbejde på din kredit score så meget som du kan for at få det over at 600 mark og anvende med eller kontakte mange långivere til at sammenligne realkreditlån låneprogrammer.
Besøg her for at se en liste over vores anbefalede långivere for bad credit realkreditinstitutterne: www.abcloanguide.com/lessthanperfectcredit.shtml.

super-admin