Forældrerollen og kører en hjemme-baseret virksomhed

En kolonne med Ann Landers “Forældreskab ikke er en opgave for svag på hjerte” fanget min interesse.
Jobbeskrivelse for en forælder
Stilling: overordnede
Jobbeskrivelse: Langsigtet player behov for udfordrende, permanent arbejde i kaotisk miljø. Kandidater skal besidde fremragende kommunikation og organisatoriske færdigheder og være villige til at arbejde om aftenen og i weekenderne og hyppige 24 timers skiftehold. Der er nogle natten rejser kræves, herunder ture til primitive campingpladser på regnfulde weekender og endeløse sportsturneringer i fjerntliggende byer. Rejseudgifter ikke refunderet.
Ansvarsområder: Skal holde dette job for resten af dit liv. Skal være villig til at blive hadet, i det mindste midlertidigt. Skal være villig til at bide tungen gentagne gange. Skal besidde fysiske udholdenhed af en pack muldyr. Skal være villig til at tackle stimulerende tekniske udfordringer såsom lille gadget reparation, træg toiletter og stak lynlåse. Skal håndtere forsamling og produktsikkerhed test, samt gulvet vedligeholdelse og janitorial arbejdet. Skal screene telefonopkald, vedligeholde kalendere og koordinere produktion af flere lektier projekter. Skal have evne til at planlægge og organisere sociale sammenkomster for kunder i alle aldre og niveauer af mentalitet. Skal være villig til at være uundværlig et minut og en forlegenhed næste. Må antage endelige, fulde ansvar for kvaliteten af end-projekt.
Avancement og fremme: der er ikke mulighed for enten. Dit job er at forblive i den samme stilling i år, uden klager, løbende omskoling og opdatering dine færdigheder, så dem i din beregning kan i sidste ende overgår du.
Tidligere erfaring: Krævede ingen, men on-the-job træning tilbydes på grundlag af løbende udmattende.
Løn: ingen. I virkeligheden, skal du betale i afgift, tilbyder bonusser og hyppige rejser. En ballon betaling skyldes når de tænder 18 og deltage i college. Når du dør, giver du dem uanset indkomst, du har tilbage.
Fordele: Der er ingen sundhed eller dental forsikring, ingen pension, ingen undervisning tilbagebetaling, ingen betalte fridage og ingen aktieoptioner. Men jobbet giver ubegrænsede muligheder for personlig vækst og gratis knus for livet.
Denne artikel er af særlig interesse for dem af os, der arbejder fra hjemmet. Seeing denne Ann Landers kolonne gjorde min tror om, hvorfor så mange af os ønskede at arbejde ud af vores hjem. En af de store grunde til at tilbringe mere tid sammen med vores familier. Balance mellem et familieliv og en hjemme-baseret virksomhed kan være en sart en, især når man ser på alle de opgaver, vi har som forælder. Sandfærdigt, er det fantastisk, vi får noget gjort overhovedet.
Hvis begge partnere eller ægtefæller kører den virksomhed, der er nogle meget forskellige og andre vigtige faktorer til at overveje. Da vi har allerede behandlet og skrevet artikler om disse spørgsmål, jeg vil lede dig til vores hjemmeside til artikler, Business / ægteskab partnere: vil ægteskab overleve (dele jeg & II)
Der er nogle gode regler dog at hjælpe du balance mellem familie og virksomhed.
Regel #1 – Dette er en af de vigtigste regler. Ja, dette er dit hjem, men det er også mit kontor. Det vil sige de ting, du bruger i din forretning (som computere, filer, fax-maskine, business telefon, forsyninger, osv.) er off limits to dem.
Regel #2 – sat kontortid. Dette lader dine familiemedlemmer og venner ved, hvornår det er okay at forstyrre dig; Når din dag er færdig. Dette vil undgå dem tager dig væk fra dit arbejde.
Regel #3 – ingen, men du besvarer dit forretningsområde, og hvis din office er en del af huset, der er at være stille, når du er på telefonen. Jeg kender engang pandemonium pauser tabe. Godt ved disse lejligheder, det gør, må ikke besvare telefonen, lad det gå til talebeskeder og ringe tilbage så snart du kan få væk eller få situationen under kontrol. Næsten alle telefoner i dag har en mute-knap, bruger det, især med små børn, at græde og skrige.
Regel #4 – etablere ritualer. Ligesom når du arbejdede en udefra jobbet, du hvis afleveret dem på daginstitutioner, eller deres bus stop eller skole, selv hvis du ikke forlader huset, når du er klar til at gå ind i dit kontor, så fortæl dem farvel. Når du er færdig for dag, siger “Jeg er hjemme”, eller hvis du tager en pause sige “Jeg er tilbage for lidt”, men sørg for at fortælle dem, når du forlader igen, så de ved, du ikke kan afbrydes.
Regel #5 – Følg de øvrige regler. Sørg for at ovenstående regler følges. Dette er den vigtigste regel. Regler ikke kun hjælpe dig, de hjælpe dine børn, familie og venner trækker grænsen mellem dit arbejde og din hjem dag.
Nogle andre tips er:
1. Hold en stash af kid ting i dit kontor. Få en lang række ting som papir, klistermærker, farveblyanter og spil, i tilfælde af dine børn er i dit kontor og du skal tage et opkald.
2. få en trådløs telefon som en udvidelse til dit forretningsområde. Når du indtaster den “hjemme” del af dit hus, skal du tage telefonen med dig. Hvis det ringer, besvare det og gå tilbage til din “arbejdsplads”. Lad dine børn, familie og venner ved, at når dette sker, skal de forsøge at være stille, indtil du er uden for hørevidde eller bede personen til at holde, og tryk på dit hold eller mute-knappen, indtil du er tilbage i din “arbejdsområde” eller rolig plads.
3. forstå det ikke kan være let, men hvis du træner dine børn, familie og venner til at respektere din tid, plads og behov for koncentration, både dit arbejde og familieliv bliver lettere.
Copyright 2001, DeFiore virksomheder

super-admin