Kommercielle kautionsaftaler obligationer: Få de bedste sats (del 1 af 2)

Der er et stort udvalg i satser for kommercielle kautionsaftaler obligationer i disse dage. Sikkerhedskonti kan se præmier spænder fra 1-15% af beløbet af obligationen. Selv et lille bånd på 15% kan være meget dyrt. I del 1 af 2 i denne artikel, vil vi gennemgå, hvad limning virksomheder ser på, når de beslutter en sats. Del 2 i denne artikel vil diskutere, hvad du kan gøre for at bedre situationen for at sikre du er på limning virksomheder laveste tier rating.
Kommercielle bond afsætningsgaranti tager mere end bare personlig kredit i betragtning. Generelt er en kommerciel bond indgivelse skal indeholde: en bond program med generelle oplysninger om hovedforpligtet, business regnskaber og eller en CV på ejer(e), personlige finansielle opgørelser af ejer(e), personlige kredit for ejer(e) og muligvis deres ægtefælle(r), og formen bond, der skal bruges til at oprette den oprindelige bond. Der er specialkemikalier programmer tilgængelige for nogle klasser af forretning, som vil kræve færre oplysninger. Disse programmer er dog langt og par i mellem.
Agenturgiveren skal kvalificere sig på alle kautionsaftaler varer nævnt ovenfor. Vished kan afvise en principal, hvis de undlader at opfylde nogen af kautionerne tegningsgaranti retningslinjer. Den bedste måde at forstå, hvad vished ser ud nemlig er til at gå igennem alt ét element ad gangen i detaljer. Nogle af elementerne nedenfor kan fastsættes straks, andre kan tage år at rette op på.
General Bond program: En bond program vil hjælpe kautionsaftalen fastlægges: bond beløb, der kræver bond af hovedstol (obligee), principal’s kontaktoplysninger, ejer(e) kontakt og personlige oplysninger, osv. Vished kan afvise en ansøger, hvis de finder, at oplysningerne er urigtige. Til tider vil vished ikke ønsker at skrive obligationer, når visse obligees er involveret.
Business regnskab: Business finansielle erklæring af ansøgeren er afstamning af virksomheden og er et af de mest kritiske punkter gennemgået af kautionist, når de ansøger om en obligation. Sætningen skal gøres på en ordentlig måde. Håndskrevet

super-admin