SEO 101: Fordele ved artikel Spinning

En masse mennesker gør en levende ved at skrive artikler på internettet, og der er en masse af websteder og portaler hvor en writers’ artikel er offentliggjort og vises. For erfarne forfattere er kunsten at artiklen spinning et must-have attributten.

Artiklen spinning er metoden til at tage en artikel og oprettelse af flere forskellige unikke version af det ved hjælp af specielle tags. Søgemaskiner betragter hver version af en indsendte artikel som en unik artikel, og når sendt til artiklen mapper, er det bydende nødvendigt at have unikke artikler, så de er hver indekseret.

Sigt artiklen kloning, som er også kaldet eller benævnt artiklen spinding, eller artikel omskrivning, er en unik måde at tage en original artikel og ændre det, således at det virker som en ny artikel. Denne metode eller proces er ikke virkelig noget skidt hvis det er gjort af den oprindelige forfatter eller et offentligt artikel omskrevet manuelt, men kan blive forvirret hvis udført ved hjælp af en artikel, kloning program.

I øjeblikket er der flere artikel kloning programmer tilgængelige, og ifølge artikel spinning analytikere, de stort set gør de samme ting, som er en god artikel i dårlig. Men nogle programmer fungerer ordentligt og effektivt.

Så præcis lige hvad gør en artikel cloner eller spinner?. De fleste cloners eller spinnere har muligheder for at erstatte bestemte ord med tilsvarende ord, der kan, eller ikke kan du nedrig den samme genstand, tilføje blokke af tekst i starten, midten og slutningen af eksisterende artikler og flytte blokke af tekst omkring. Artikel spinnere kan indikere, at udskiftning Ordliste til den specifikke software anvendes ikke var så god eller effektive som deres.

Dog vil mest professionelle spinnere bemærke, at det ville ligegyldigt hvilken version af kloning software, du bruger, det er hvordan du gør skrivning eller spinning dig selv. Ifølge eksperter, næsten alle ord har mange forskellige betydninger og kan betyde forskellige ting i uanset hvilken sammenhæng de anvendes. Computere bare ikke smart nok hen til kende hvilke betydningen af ordet eller sammenhæng forfatteren bruger det i, og på grund af dette, artiklerne bliver for det meste forplumret eller mangler retning.

Observatører også tilføje, at efter kloning artiklen du står tilbage med to valg, enten at fremlægge det som det er, eller gå igennem artiklen og ordne alt. Er heller ikke en god idé, hvis du mener, at ved kloning, derefter om fastsættelse af artiklen, du har spildt mere tid end hvis du blot havde skrevet en ny artikel. Men med indførelsen af nye edb-programmer, artikler kan være spundet effektivt, spoolet, eller re-skrevet automatisk ved hjælp af god software.

Men hvis du opretter en velskrevet artikel til at begynde med, og derefter bruge softwaren korrekt som en guide eller en reference, softwaren igen kan skrive det ind i hundredvis eller endda tusindvis af unikke, høj kvalitet stykker, du vil være sikker nok til at sætte dit navn på. Og derudover bliver de mere end unikke nok til at undgå de dublerede indholdsfiltre, at bugne.

Hvis en forfatter ønsker at blive en succes, bør han eller hun være i stand at få hans eller hendes velskrevet artikel på hundredvis eller endda tusindvis af andre hjemmesider. For at være rentabel i at skrive artikler til internettet, må man skabe unikt skrevet artikler til hver hjemmeside, og blive betalt godt beløb for det.

super-admin